Barion Pixel
Oldal kiválasztása

Nyomdai kivitelezés

Nem úgy tűnik, hogy a magyar piacokon már nem lehetne erősíteni az online jelenléten. A céges weboldalaktól kezdve a közösségi médiáig bizony bőven van még mit tenni. Ennek ellenére nem valószínű, hogy a print megoldásokról le kellene mondanunk, bár online marketing tanácsadókat hallgatva bizony időnként ilyen érzésünk támadhat. A két platform többnyire kiválóan megfér egymás mellett, ügyesen használva mindkettőt, egymás hatását kifejezetten erősíteni tudják.

Ma már szinte bármilyen felületre képesek vagyunk nyomtatni (üvegre, fémre, plexire). A színek, formák, és felületkezelések variálásával a variációk száma közelít a végtelenhez. Így szinte biztosan tudunk olyan megoldást találni, amivel kihangsúlyozhatják egyediségüket.

nyomdai kivitelezés
fotózás

Fotózás

Azt mondják, hogy egy kép többet mond ezer szónál. Ebben igazuk is van
az embereknek, de…

Amikor készítjük a kiadványunk kreatívját, vagy a sales oldalunkhoz keresünk képeket, akkor ezen az állításon el szoktunk gondolkodni.

Egy jó képet találni nem egy egyszerű feladat. Nem lehetetlen, de nem könnyű. Ugye Önnel is előfordult már, hogy bosszankodott, mert a sok keresgélés alatt sem találta meg a legjobb fotót?

Ilyenkor kénytelenek vagyunk kompromisszumot kötni. És vannak azért olyan esetek is, amikor egyáltalán nem találunk semmit. Ilyenkor lehet jó megoldás, ha saját fotókat készítünk. Ez ma már egy okostelefonnal, és a rendelkezésre álló szerkesztő programok garmadájával el is készíthető.

Viszont vannak azok az esetek, amikor profi fotós segítségére van szükség. Ez jelenhet műtermi, vagy kültéri helyszínt egyaránt. Egyik sem fog gondot okozni számunkra.

Reklámfilm

Az eredményes online értékesítéshez elengedhetetlen 3 dolog:

Egyszerűség
Egy videó ezer szónál is többet mond el. Minél egyszerűbb, annál hatékonyabb eredményeket generál.

Gyorsaság
Az emberek nem szeretnek hosszú szöveget olvasni! A videó egyszerre ír, beszél és bemutat.

Hitelesség
Hiszem, ha látom! Biztos Ön is hallotta már. A reklámeszközök közül a videó köti le leginkább a néző figyelmét. Így könnyebb hitelessé válni az érdeklődő szemében.

reklámfilm
rádió

Rádiós reklámok

Szeretné, hogy saját hangján szólaljon meg a rádiós reklám?
Vagy a korábban készült videóját szeretné új narrációval ellátni?

Stúdiónkban mindkettőre van lehetőség, anélkül,
hogy Önnek személyesen jelen kellene lennie!
A digitális technika segítségével nagyon sok korábban
megoldhatatlan problémára tudunk már megoldást találni.

Hangszínészeink segítségével magabiztos, határozott benyomást
tud kelteni az érdeklődők körében.

Reklám-ajándék

Ismerős az érzés, amikor az év vége közeledtével eszébe jut, hogy a kollégáknak kellene egy kis apróságot adni a karácsonyi vacsorán, megköszönve az éves munkájukat? Ilyenkor célszerű lenne egy nagyon egyedi, frappáns és személyre szóló ajándékot átadni!

Egyik kollégánk nagyon szeret motorozni. Mondhatnám úgy is, ha nem a gép előtt van, akkor motorozik. Az egyik karácsonyi vacsorán a kolléga kapott egy olyan pólót, aminek a kreatívja erről szólt: az ember lejött a fáról, és az evolúció végén a motoros ember áll. Nagyon betalált az ajándék!

Ha ilyen jópofa, személyre szabott ajándékokra van szüksége, akkor keressen meg minket. Ezek mellett a pályázati munkák részét képező klasszikus toll, kulcstartó, hűtőmágnes, stb… igényeket is meg tudjuk oldani,
nagy mennyiségben is.

reklám ajándék
Partnerek