Barion Pixel
Oldal kiválasztása

Helyi/Országos média

Szinte minden ügynökség azt kommunikálja, hogy milyen típusú csatornákat tud biztosítani az ügyfeleinek: indoor, ATL, BTL, City light… Nem akarjuk Önt kényelmetlen helyzetbe hozni, ha esetleg nem ismeri a szakmai zsargont. Megértjük ezt a nyelvet is, de igyekszünk a szakmaiságot embernyelvre cserélni. Médiakapcsolatainkon keresztül elérjük a klasszikus reklámozásban használt televíziókat, rádiókat, és sajtókat is. A helyi médiában pedig olyat tudunk biztosítani, amit nagyon kevesen az országban. Elérjük azt a több mint 4.000 médiaszereplőt, akik a helyi kommunikációt bonyolítják: helyi TV, helyi rádió, helyi újság. Ha a pályázati marketinget tervezi épp, vagy a helyi médiában való megjelenését cseréli vagy szélesíti, akkor kérjen tőlünk is ajánlatot. Megoldjuk kéréseit, próbáljon ki minket!
helyi média
tesco

Tesco rádió

Valamelyik TESCO-ban hallotta rádió-reklámunkat? Akkor jó helyen jár! A KKV Média hatékony és kiváló ár/érték arányú megoldásokat kínál ahhoz, hogy cége, vállalkozása több vevőhöz és ezáltal több bevételhez jusson, hogy képes legyen dinamikusan bővíteni beszállítói, üzleti avagy éppen kiskereskedői partnerei számát. Amennyiben hallotta valamelyik TESCO áruházban rádió-reklámaink egyikét, tudja, hogy milyen sok lehetséges vevőt lehet ezen az úton elérni. Ha Ön is szeretné, hogy reklámja hallható legyen hazánk valamelyik TESCO áruházában, keressen bennünket! Nemcsak egy-két áruházban hallható, hanem akár egyidejűleg a teljes országot lefedően futó reklám-kampányt is megszervezünk Önnek, ráadásul rendkívül versenyképes árakon. Tekintse meg teljes áruház listánkat itt: Tesco Áruházak megyénként, ahol rádiós műsorsugárzásra van lehetőség.

Saját média

A média piac folyamatos átalakulásban van. A változékony időkben is muszáj kapaszkodó pontokat találnia a cégeknek. Számunkra az egyik ilyen fix pont, a saját médiák folyamatos tervezése és kivitelezése. Cégünknek is vannak saját kispéldányszámú, speciális témájú lapjai. Főként kiállításokon, és szakmai rendezvényeken vagyunk jelen print lapokkal. Így azon cégeknek is tudunk megjelenési lehetőséget biztosítani egy szakmai kiállításon, akiknek esetleg nem éri meg kiállítóként részt venni.  Ha úgy érzi, ott kell lennie egy expón, de nem szeretne komoly költségekkel kiállítani, keressen meg minket! Egyre több cég érzi úgy, hogy szüksége van saját print megoldásokra. Ezzel az ügyfél élményt is jobban tudja maximalizálni, és egyben teret ad önmaga szakmaiságának is. Az érdeklődő cégek számára tervezünk saját médiát, és segítjük őket a piac-bevezetési szakaszban is.
saját media
Partnerek