Barion Pixel
Oldal kiválasztása

Arculat

Az első benyomás meghatározó! Sajnos a legtöbb esetben egy ügyfél nem Önnel találkozik, hanem a szórólapjával vagy egy reklámtáskájával. Az a pillanat éppen annyira döntő jelentőségű az üzleti jövőjét illetően, mint egy honlap megtekintésének az első 15 másodperce. Az első benyomás hatása Önről, a termékéről, a szolgáltatásáról eldönti, hogy lesz-e második benyomás vagy sem.
arculat
kiadvány

Kiadvány

Sok ember azt hiszi, hogy a grafikus az a szakember, aki egyaránt jó a tördelésben és a tervezésben. Bizonyára Ön is dolgozott már grafikussal, és érti mire gondolunk. A tervező szakember szárnyal, és ötletek tucatját képes elkészíteni, mire Ön az egyik verzióra azt fogja mondani, hogy jó az irány. Persze itt még nincs vége a tervezésnek, de már kézben vannak a dolgok. A tördelő grafikus ellenben elkészíti egy újságba a cikkeket, betördeli a kiadványokat. Minden egyes korrektúra fordulóval széteshet a teljes szöveg. Ilyenkor az idegek harca folyik. Sok tördelő grafikus így nem is vállal tervezési munkákat. Stabilan, és eredményesen hozza a tőle elvárhatót. Ahhoz, hogy egy anyag a nulláról is össze tudjon állni, érdemes a két típusú szakembert adott munkára együtt alkalmazni. Ha Önnek nincs ötlete, vagy netán ideje, akkor nyugodtan ránk bízhatja a munkát, mert érteni fogjuk a problémáját. Számtalan esetben megtapasztaltuk már ilyenkor az ügyfelekre nehezedő nyomást, és elvárást.

Könyv

Itt hasonló a helyzet, mint a kiadványok esetében. A tervező grafikus megtervezi a borítókat, illusztrációkat. Ha adott esetben a klasszikus méretektől eltérő egyedi méretezésű (vágott méret) a könyv, akkor méretre igazítja. A tördelő grafikus betördeli a könyv oldalait. A könyvek szerkesztése a kiadványokhoz képest részben könnyebb, részben nehezebb. Könnyebbé teszi a tördelést, hogy általában kevesebb fotó, és ábra szerepel a könyvben. Így könnyebb a tördelés. Nehezebb, mert terjedelme lényegesen több is lehet, mint egy átlag kereskedelmi kiadványé. Ezzel időben mindenképpen többet kell foglalkozni. De akinek talán az egyik legnehezebb dolga van, az a korrektor. De mit is csinál a korrektor? Javítania kell a kéziratot az aktuálisan érvényben lévő magyar helyesírás szabályai szerint. Lássuk be, mások hibáit száz oldalakon keresztül keresni, nem gyerekjáték!
könyv
Partnerek