Barion Pixel
Oldal kiválasztása

Online Hirdetések

Aki nem ismeri az ügyfeleit, és az előre meghatározott célcsoportoknak nem külön kommunikációt folytat, egyre nehezebben éri el az érdeklődőket. És természetesen pénzt fog hagyni az asztalon. Az online reklámok folyamatosan növekvő arányt érnek el a reklámköltésekben.

A kisebb cégek az online lehetőségekből jellemzően az Adwords vagy a Facebook megoldásait használja. Számukra rossz hír, hogy mindkét platform esetében elvárás a gyors alkalmazkodóképesség a változásokhoz. És a két nagy amerikai óriással alkudozni sem lehet!

Tapasztalataink szerint a nagyobb költségvetéssel rendelkező, vagy pályázati kivitelezésben benne lévő cégek használják a klasszikus internetes médiumok hirdetési lehetőségeit. Itt sok esetben döntő lehet az ügynökségi kapcsolatok minősége, hogy milyen árat tudnak kiharcolni az ügyfélnek.

Mindkét esetben van tapasztalatunk. Érteni fogjuk a gondolatait, mert mi magunk is így intézzük a reklámköltéseinket. Az ügynökségekkel pedig folyamatosan kapcsolatban vagyunk ügyfeleink igényei miatt.

weboldal készítés

Weboldal készítés

Nem tudja könnyen leírni, hogyan működik a szolgáltatása?
Nem elég néhány fotó a termékről?Úgy érzi, hogy egy videóval
jobban fel lehetne dobni az oldalt?

Ha fókuszált figyelmet szeretne, akkor egyre komplexebb
megoldásokra lesz szüksége!

A döntéshez idő kell! Ebből egyre kevesebbel rendelkezünk. Az egyik legfontosabb statisztika az online világban a weboldalon eltöltött idő.

Ne csak le akarja tudni weboldalát! Ha úgy érzi, hogy segítségre
van szüksége, gondoljon ránk.

Partnerek