Barion Pixel

Nemzetközi Kisüsti Pálinkafesztivál

Egy valódi, évszázados hagyományokban gyökerező hungaricum, a kerítésszaggatónak is nevezett kisüsti pálinka. Ennek tiszteletének és népszerűsítésének szellemében fogant meg 14 esztendővel ezelőtt a Nemzetközi Kisüsti Pálinkafesztivál megszervezésének gondolata is, mely rendezvény immár a Gyula-Napok elmaradhatatlan közkedvelt rendezvényévé nőtte ki magát. Évről évre egyre nagyobb számban jönnek a látogatók a rendezvényre, és egyre több nevezés jön világszerte a pálinkaversenyre. Így már nem túlzás kijelenteni, hogy a Pálinka Világkupa mára a világ egyik legjelentősebb pálinkaversenye lett.

Munka leírása:
Az ötletgazdával, Lovász Sándorral a munkakapcsolatunk 2011-ben kezdődött. Abban évben még csak a rendezvényhez kapcsolódó Fesztivár Újság nyomdai munkálatait láttuk el. 2012-ben már a nyomdai munkálatokon túl a tervezési feladatokban is részt vettünk. Kezünk nyoma látszik is a címkéken, illetve a Világ Kupa logóján.

A szervezési munkálatokból is kivettünk részünket. Segítettünk a szponzorációs ajánlatok kidolgozásában és az értékesítésben is részt vettünk. Nagyon örülünk, hogy egy ilyen világszínvonalú rendezvény szervezésébe belekóstolhattunk. Felbecsülhetetlen tapasztalatokra és üzleti kapcsolatokra tettünk szert. Bízunk benne, hogy sok-sok rendezvény fog még létrejönni, és a kisebb nagyobb feladatokban mi is részt vehetünk.

www.palinkafesztival.hu

Pálinkacímke