Barion Pixel

Hunguest Hotel Erkel ***/****

Magyarország egyik legnagyobb zeneszerzőjéről elnevezett Hunguest Hotel Erkel***/**** kellemes környezetben, barátságos légkörben, szeretettel várja vendégeit. A szálloda az Alföld déli részén, a történelmi fürdővárosában – Erkel Ferenc szülővárosában –, Gyulán található. A régmúlt időkről mesélő ősfákkal övezett csónakázótó és a több mint ötszáz éves gótikus téglavár szomszédságában, közvetlen átjárással a négycsillagos minősítésű Várfürdőbe invitálja a kikapcsolódni vágyókat.

Munka leírása:
A szálloda 2011 tavaszán megújult. A beruházás keretein belül átadásra került a hotel ***-os Munkácsy szárnya 122 szobával és a ****-os Dürer szárnya 177 standard kétágyas szobával, 5 várra néző lakosztállyal és 4 akadálymentesített szobával. Ennek a komplex beruházáshoz kapcsolódó pályázati megvalósításhoz kapcsolódó marketing feladatokat végezte el cégünk. Az egyik legkomolyabb referenciánkat jelenti a Hotel Erkel.

A kivitelezés során készítettünk egy rövidebb filmet és egy hosszabb PR filmet. Itt kóstoltunk bele először a produkciós gyártás világába. Megismertük a szakmai trükkjeit és buktatóit. A PR filmet IDE kattintva tekintheti meg.

A sajtótájékoztató megszervezésén túl ugyancsak mi végeztük el a médiavásárlással kapcsolatos feladatokat. Országos rádió, tv és print médiafelületeket foglaltunk le a nyári kampány népszerűsítéséhez. Természetesen az internetes megjelenések sem maradtak ki.

Sokat tanultunk és tapasztaltunk a közös munka során. Megismertük, hogy a multi cégek milyen magas elvárásokat támasztanak a kivitelezők irányába. De mi sem bizonyítja jobban, hogy kiálltuk a próbát, hogy a nyári kampány hatására egész nyáron közel teltházzal üzemelt a szálloda.

www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/gyula/hunguest_hotel_erkel/

PR film