Barion Pixel

EMOTON Ton-Innenputze GmbH

Partnerünk legfőbb törekvése az egészséges építés! A mai kor embere életének ¾ részét zárt terekben tölti, ennek megfelelően a belső terek lakóklímájának minősége egyre nagyobb hatással van egészségünkre. Céljuk, hogy ügyfeleik otthonait káros anyagoktól mentessé és egészségessé tegyék, ezzel is hozzájárulva egy jobb életminőséghez! Magunkra úgy tekintenek, mint alternatíva a mesterséges kemikáliákat tartalmazó építőanyagokkal szemben, ezért folyamatosan kutatnak és fejlesztenek ki biológiai megoldásokat, hogy megfeleljenek a mai kor építési kihívásainak.

Munka leírása:
A közös munka a cég magyarországi leányvállalatával indult el hamarabb. Az osztrák igényeknek és elvárásoknak megfelelni nem könnyű. Sok szempontból összehasonlíthatatlan a magyarországi viszonyokkal egy nyugat-európai cég elvárása.
Épp ezért a magyar céggel kialakult gyors és rugalmas munka volt az, ami meggyőzte az anyavállalat menedzsmentjét,
hogy a marketing és nyomdai feladatok kivitelezését érdemes cégünkre bíznia. Ez a munkakapcsolat egy olyan referenciánk, amit örömmel osztunk meg veled. Azt gondoljuk, ezt nem kell megmagyarázni. Rendszeresen készítünk részükre
kiállításokra kiadványokat és prospektusokat.

www.emoton.at

Katalógus