Barion Pixel

Produkciós gyártás

Nyomdai kivitelezés

Igaz, ma az internet a legmeghatározóbb hely, ahol az emberek időt töltenek el és információt gyűjtenek, de nem úgy tűnik, hogy a print megoldásokról le kéne mondanunk. Az Online és az Offline hirdetések tökéletesen megférnek egymás mellett, sőt erősíthetik is az adott cég marketingjét.

 A modern technika ma már megoldja, hogy bármilyen anyagra tudjunk nyomtatni (üveg, fém, plexi) szóval a kreativitásnak semmi sem szabhat határokat. Mindennek köszönhetően biztosan találunk olyan megoldást, amivel kihangsúlyozhatja cége egyediségét.

Fotózás

 „ A fényképezés eszköz, cél. Magamnak magam felé, másoknak, feléjük.” – Gutpintér Tamás

Nem egyszerű megfelelő, jól beállított képet találni. Ha sales oldalunk dizájnjáról van szó, ezer meg egy ingyenes képletöltő oldalt találunk hozzá, viszont ha már terméket kell fotózni az már túl egyszerű. Persze a nagyfelbontású okostelefonok és szerkesztőprogramok világában nem olyan nagydolog egy jobban kinéző képet összehozni, de azért vannak olyan helyzetek, mikor egy profi fotós beltéri vagy kültéri munkájára van szükség.

 

Számunkra egyik feladat sem okoz gondot, ha bármiben elakadna, keressen bizalommal minket.

 

Reklámfilm

Biztosan előfordult már önnel is, hogy egy hosszú Wikipédia oldal helyett Youtube-on keresett arra, amire kíváncsi. Az emberek figyelmét a videó köti le leginkább, hiszen olyan tulajdonságai vannak, mint:

  • Egyszerűség: Lényegre tör, minél egyszerűbb annál, annál hatékonyabb.
  • Gyorsaság: A videó egyszerre ír, beszél és bemutat. A legtöbb szöveget kenterbe veri.
  • Hitelesség: Az emberek többsége csak annak hisz, amit lát. „ Hiszem, ha látom” –elv. A videó által a legkönnyebb hitelessé válni.
g

Rádiós reklámok

Jó lenne, ha a saját hangján szólalna meg egy rádiós reklám? Vagy egy régebbi videót kellene új narrációval feljavítani?

 Profi stúdió áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy tökéletesen lássuk el ezeket a feladatokat is, úgy hogy Önnek még jelen sem kell lenni, hiszen a mai digitális technika megoldja ezeket a gondokat.

Jól képzett hangszínészeink biztosan magabiztos, határozott benyomást fognak elérni az érdeklődők köreiben.

Reklám-ajándék

Biztosan  Önnek is ismerős, hogy az év vége felé eljön a dilemma ideje is, hogy mi lenne a tökéletes köszönetnyilvánító ajándék a kollégák számára az egész éves munkájukért. Ideális ilyenkor valami személyre szabott, kreatív dolgot adni. Mi is ezt tettük:  Egyik kollégánk nagyon szeret motorozni. Mondhatnám úgy is, ha nem a gép előtt van, akkor motorozik. Az egyik karácsonyi vacsorán a kolléga kapott egy olyan pólót, aminek a kreatívja erről szólt: az ember lejött a fáról, és az evolúció végén a motoros ember áll. Nagyon betalált az ajándék! Ha ilyen jópofa, személyre szabott ajándékokra van szüksége, akkor keressen meg minket.

Ezen felül a klasszikus pályázati munkák részét képező toll, kulcstartó, hűtőmágnes, stb… is meg tudjuk oldani, nagy mennyiségben is.

Bármiben állunk rendelkezésére, ha kérdése van keressen fel minket az alábbi elérhetőségeken.

Color in Press Kft.
5700 Gyula, Gábor Áron u. 33/a
Tel.:/Fax: +36 66 783-083
Főtevékenység: Reklámtevékenység, nyomás
Adószám: 14955800-2-04
Közösségi adószám: HU14955800
Cégjegyzékszám: 04-09-009447
Számlaszám:
K&H Bank: 10402623-50526772-82821001