Barion Pixel

Médiafoglalás

Helyi/Országos média

A legtöbb ügynökség szakmai nyelven próbálja meg közölni, hogy hol tudná Önnek biztosítani az országos médiában való megjelenést: ATL, BTL, stb.  Ezzel szemben mi ezt emberi nyelven próbáljuk elintézni, ha nem ismeri a szakzsargont, hogy minél hatékonyabb legyen az Önnel való együttműködésünk.

Kapcsolataink révén elérjük a hagyományos reklámozásban használt televíziókat, rádiókat és sajtókat.

Ami a helyi médiában való megjelenést illeti, mi rendhagyó módon vagyunk képesek elérni több mint 4.000 médiaszereplőt, akik a helyi kommunikációt folytatják.

Kérjen tőlünk is ajánlatot, ha ilyen jellegű marketinget szeretne folytatni, mi meg tudjuk oldani a felmerülő problémáit.

z

Tesco rádió

Ismerősek lehetünk valahonnan?

Az egyik TESCO-ban hallotta már az egyik rádió-reklámunkat?

Ha igen, akkor ránk talált!

Köztudott, hogy a bevásárlóközpontokban nagyon sok ember fordul meg naponta, ebből kifolyólag könnyen lehet tömegeket elérni bennük. A KKV Media remek megoldásokat kínál, ha Ön is jelen szeretne lenni a TESCO áruházak vásárlótereiben hallható rádióban. Kiváló ár/érték arányú lehetőségeink vannak arra, hogy cége vagy vállalkozása több emberhez jusson el, így Ön több bevételhez fog jutni, sőt még a partnerei számát is megnövelheti.

A TESCO rádió nem kimondottan a helyi, vagy a legközelebbi áruházakra korlátozódik, bár igény szerint ez a lehetőség is adott, de képesek vagyunk az egész országot lefedő áruházakban megjelentetni Önt.

 

Mi rendkívül versenyképes áron megszervezzük, Ön pedig nézi, hogy a bevétele növekszik.

 

Tekintse meg teljes áruház listánkat: 

 

h

Saját média

 „Egyetlen ember sem léphet kétszer ugyanabba a folyóba, mert az már nem ugyanaz a folyó…”   – mondja Hérakleitosz, és ez így van a folyamatosan változó média piacban is, hiszen a cégeknek egyfolytában alkalmazkodni kell ezekhez a változásokhoz, de kell egy biztos pont, ami kapaszkodó lehet.

Mi találtunk egy ilyen fix pontot, mégpedig a saját médiánk folyamatos tervezése és kivitelezése.

Mi főként saját kispéldányszámú print lapokkal vagyunk jelen kiállításokon és szakmai rendezvényeken. Ennek köszönhetően tudunk megjelenést biztosítani olyan cégeknek, akiknek talán nem éri meg jelen lenni kiállítóként ilyen rendezvényeken.

Ha Ön is ott szeretne lenni az expókon, ezzel maximalizálva az ügyfélélményt és megmutatná szakmaiságát is, de mindezt kis költségből, akkor nincs más dolga, csak keressen meg minket. Mi megtervezzük az Ön saját médiáját és segítjük a piac-bevezetési szakaszban is.

Bármiben állunk rendelkezésére, ha kérdése van keressen fel minket az alábbi elérhetőségeken.

Color in Press Kft.
5700 Gyula, Gábor Áron u. 33/a
Tel.:/Fax: +36 66 783-083
Főtevékenység: Reklámtevékenység, nyomás
Adószám: 14955800-2-04
Közösségi adószám: HU14955800
Cégjegyzékszám: 04-09-009447
Számlaszám:
K&H Bank: 10402623-50526772-82821001