Barion Pixel

Körösparti Nyár Kft.

Dél Alföld és azon belül Békés Megye rengeteg lehetőséget kínál az ide látogató vendégeknek.  Magyarország legtisztább folyóvizeiben a Körösökben úszhatnak, horgászhatnak.  A vendégek itt lovagolhatnak, vadászhatnak vagy túrázhatnak is. A festői Hármas-Körös holtágainak partjainál helyezkednek el az üdülőházak, melyek komfortosak és kellemes időtöltést nyújtanak azoknak, akik pihenésre vágynak.

A honlapon lévő nyaralóházak tulajdonosai, vendéglátóhelyek, szolgáltatók összefogtak, hogy a Körösök-völgyében Békésszentandrásra és Szarvasra érkező vendégek pihenésük alatt igazán jól érezzék magukat.  

Munka leírása:

Ha egy cég átfogóan foglalkozik több dologgal, akkor annak megfelelő reklám is kell. A  Körösparti Nyár Kft. pont ilyen, hiszen több vendéglátó egységet, nyaralót és különböző szolgáltatókat kell egyszerre hirdetnie. Ezért döntöttek Ők is a rádióreklám mellett, ebből kifolyólag ránk esett a választásuk, de mi még megtoldottuk  a feladatot azzal, hogy személyreszabott, egyedi határidőnapló készítését is felajánlottunk nekik, Ők pedig éltek mind a két lehetőséggel és így született meg egy remek üzlet és persze a partnerség. 

korospartonnyaralunk.hu