Barion Pixel

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzata/ TÓMÉK

A megye – és az ország – történetében fontos év 2013, a járások (újbóli) kialakításának éve. A több száz éves múltra visszatekintő járási rendszert 1983-ban szüntették meg, így harminc év után, de új szervezeti rendben és új céllal 2013. január 1-jével ismét létrejöttek a magyar közigazgatás egykor szerves egységét képező járások. Jász-Nagykun-Szolnok megyében kilenc járás jött létre: Jászapáti, Jászberényi, Karcagi, Kunhegyesi, Kunszentmártoni, Mezőtúri, Szolnoki, Tiszafüredi és Törökszentmiklós járás.

A Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal 2018. március 23-24. között Tiszafüreden hagyományteremtő céllal rendezte meg a „Tisza-tavi Napok és I. Tisza-tavi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár – TÓMÉK” elnevezésű szakmai rendezvényt.
A több programrészből álló Tisza-tavi Napok – melyre a tó területe által érintett megyék települési önkormányzatainak vezetői és tisztségviselői, valamint mezőgazdasági szolgáltatói, kézművesei, agrárszakmai szervezetek és egyetemek érintett karai kaptak meghívást – várhatóan a térség legnagyobb mezőgazdasági seregszemléje lett. 

2019. május 1-4. között a TÓMÉK / Tisza-tavi Napok újra nyitotta a fesztivál szezont a tiszafüredi Halas téren. Napközben a kirakodóvásáron több mint száz kézműves és helyi termékes kínálta portékáját. Sőt, lehetőség nyílt helikopterről megnézni a Tisza-tavat!

 

Munka leírása:

Jász-Nagykun-Szolnok Megye önkormányzatával úgy sikerült kialakítanunk az üzleti ismeretségünket,hogy minket bíztak meg azzal, hogy a TÓMÉKnek,mint rendezvénynek készítsünk rádióreklámot és a témával kapcsolatos egyedi tervezésű ajándéktárgyakat. Az idén is megrendezésre került rendezvénynek is ugyan úgy Mi készítettük el a kívánt tartalmakat és tárgyakat. A munkánk minősége magával hozta azt, hogy egy elégedett partnert találtunk magunknak.