Barion Pixel
Oldal kiválasztása
Vár Rád 2019, a megvalósítás éve!
Motivációs naptár 2019 + A bajnok benned él évtervező 2019
A teljes évindító csomag 2019.02.07. éjfélig 55% kedvezménnyel és 40.000 Ft értékű ajándékkal lehet a Tiéd!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Legyen 2019 életed legjobb éve!
Motivációs naptár 2019: Miért ne lehetne egy naptár különleges és inspiráló?
Neked is lóg egy falinaptár otthon, amire akarva-akaratlanul is minden nap ránézel, ugye? Arra gondoltunk, készítünk Neked egy olyan naptárt, amire jó ránézni, ami vidám, ami feldobja a napod, ami erőt ad a reggeleken és motivál a céljaid elérésében minden egyes nap! 🙂
A bajnok benned él: egy munkafüzet, ami segít megtervezni és elérni a céljaid!
Te is szoktál ábrándozni újévkor? Volt már olyan Veled, hogy elhatároztad, ez az év jobb lesz mint az előző? Szoktál újévi fogadalmakat tenni? Szeretsz tanulni? Imádod az önfejlesztést? Jobb ember, jobb társ, jobb barát akarsz lenni? Végig akarod csinálni, amit elképzelsz? Meg akarod valósítani álmaid és céljaid? Ha bármelyikre igen a válaszod, akkor jó hírem van Számodra! Elkészítettem “A bajnok benned él” című életformáló munkafüzetet, melynek segítségével megértheted álmaid mozgatórugóit, és ami egész évben támogatni fog a céljaid megvalósításban is! A munkafüzetben található kérdések és tanítások segítségével, minden nap melletted leszek 2019-ben. 🙂
Tudod mi a különbség az álmait megvalósító és az álmait csak kergető emberek között?
A különbség a motiváció és a megvalósítási stratégia! Láttál már olyan sportolót, aki megfelelő felkészülés nélkül nyert olimpiát? Én sem. 🙂 Ez a helyzet Veled is! Fel kell készítened saját magad, és a környezeted is az álmaidra, céljaidra.

A különbség a mindennapi motiváció! Olyan ez mint a fürdés, minden nap jól esik az embernek. 🙂 Nincs ez másképp céljaid elérésével sem. Szükséged van hozzá a napi adag motivációra és segítségre! Egyetlen sportoló sem nyert még olimpiát edzés nélkül…

Ha Te is olyan ember akarsz lenni, aki megvalósítja az álmait, akkor Neked is szükséged van a 2019-es motivációs naptárra és “A bajnok benned él évtervezőre”! Persze megrendelheted őket külön-külön is, de együtt sokkal több ajándékot kapsz mellé! 🙂

MIÉRT ÉRDEMES MEGRENDELNED…
…A motivációs naptárt?
Mert szükséged van a motivációra minden egyes nap ahhoz, hogy elérd a céljaid, álmaid!

Mert a mindennapi inspiráció legalább annyira fontos, mint a zuhanyzás. 🙂

Mert segít megváltoztatni a rossz szokásaid, ezáltal sokkal boldogabb leszel!

Mert néha elég lesz csak ránézned, hogy választ kapj a benned felmerülő kérdésekre.

Mert rohadt jól néz ki és eszméletlenül feldobja a lakásod. Az ismerőseid tátott szájjal fognak kíváncsiskodni, honnan szerezted. 🙂

Mert amúgy is veszel falinaptárat… És akkor miért ne vennél olyat, ami napról-napra inspirál és közelebb visz az álmaidhoz? Ráadásul jobban néz ki a forgalomban lévő falinaptárak 99 százalékánál!

Mert már 5. alkalommal jelenik meg a naptár! Az elmúlt években már több ezer lelkes használója volt… ez pedig önmagáért beszél. 🙂

…A bajnok benned él évtervezőt?

Mert olyan kérdéseket tesz fel, amiket alapból nem kérdeznél meg magadtól. Ezek a kérdések pedig nagyban hozzájárulnak 2019-es sikereidhez!

Mert egy olyan kiforrott módszertant kapsz kézhez, amit nekem 12 évbe telt kitapasztalni és kialakítani. Te lerövidítheted ezt az utat!

Mert segít megérteni Önmagad, és segít kialakítani olyan új szokásokat, amik megváltoztatják az életed!

Mert nélküle sokkal nehezebben érsz el valódi fejlődést az életedben. Ami nem a Te hibád – ezt is meg fogod érteni belőle.

Mert a világnak szüksége van olyan álmodozókra, akik képesek is megvalósítani álmaikat! Mert a világ így képes fejlődni. Ugye Te is közéjük akarsz tartozni?

Mert egyedül nem megy! A sportolónak is szüksége van edzőre. A tanítványnak is szüksége van mesterre. Neked is szükséged van egy támogató erőre, jó kérdésekre és megfelelő válaszokra, hogy sikeresebb és boldogabb életet tudj élni!

Mert a 2019-es évtervező teljesen megújult az elmúlt évekhez képest! A munkafüzet egyszerűbb lett és idén tartozik hozzá egy online workshop is, ahol több mint 8 órányi videós segítséget is kapsz! Az online workshop nem csak használati segítség lesz a munkafüzet mellé, hanem egy új és lendületes tréning is, ami tökéletesen kiegészíti a már 3. éve megjelenő, bevált munkafüzetet. 🙂 Ezt nem hagyhatod ki, ha meg akarod valósítani az céljaid 2019-ben!

EZ MIND A TIÉD MIUTÁN REGISZTRÁLSZ

Online Marketing Képzések

Hozzáférést kapsz a Marketing Akadémia összes képzéséhez. Rendszeresen újabb képzéseket készítünk, ezeket mind megkapod ha VIP tag vagy.

ÉLŐ Webinárium oktatások

Részt vehetsz ÉLŐ Online Webináriumokon oktatásainkon ahol felteheted majd a kérdéseid és megnézheted majd a régebbi webináriumok felvételeit.

ÉLŐ Mastermind gyűlések

A VIP Klub egyik legértékesebb része a Mastermind gyűléseink, ahol egy egész csapat profi marketinges segít majd téged… Nálunk a VIP tagok egymást erősítik

 A NAPTÁR ÉS AZ ÉVTERVEZŐ ALKOTÓJÁRÓL

Szia Novák Ákos vagyok, 3 könyv szerzője, az Önfejlesztők Könyvtára és a Boldogság Projekt alapítója és a Stylefragments.com magazin társalapítója. Néhány évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy felszámolom az addigi életem, mert zsákutcának éreztem. Ezután egyetlen hátizsákkal vágtam neki a világnak, hogy megismerjem önmagam, álmaim és a céljaim. Végül egy időre Thaiföldre költöztem. Dél-Kelet Ázsiában, megszületett bennem a Boldogság Projekt gondolata, melynek célja, hogy az ember jobban megismerje önmagát és korlátait. 2018-ban elindítottuk az Önfejlesztők Könyvtárát, ahol több száz bestseller önfejlesztő könyv rövidített változata érhető el. Ahhoz azonban, hogy idáig eljussak az életben, rengeteg tanulásra, és tapasztalatra volt szükségem. Te most ennek a gyümölcsét tarthatod a kezedben. Az elmúlt 12 év számtalan tervezési módszerét, célkitűzési stratégiáját ismerheted meg “A bajnok benned él” kiadványból.

“A bajnok benned él” című kiadvány egy valódi csoda. Csoda, mert ha őszinte válaszokat adsz a benne lévő kérdésekre, akkor egy új világ kapuja nyílik ki előtted. Olyan összefüggéseket érthetsz meg a segítségével, amik az életed irányítják. Harcra hívlak, mert sok apró csatát kell megvívnod gondolataidban, hogy a végére érj a munkafüzetnek. De nemes harc ez. Olyan, amit mindenkinek meg kell vívnia. Ígérem, segítek Neked és fogom a kezed végig. Fejlődjünk együtt és tegyük a világot egy jobb hellyé!

A motivációs naptár már 5. alkalommal jelenik meg Magyarországon! 2014 óta évről-évre egyre sikeresebb, és egyre több ember otthonába jut el, ahol egész évben motivációt és inspirációt ad a hétköznapokban! 🙂

A szavak helyett meséljenek rólam a tetteim…

16.000+

lelkes ember olvassa a blogom naponta

4.000+

elégedett ügyfélnek segítettem már

2.000+

ember használja már a motivációs naptárt

1.500+

ember használja már az évtervezőt

13

év önfejlesztő és vállalkozó tapasztalat

3

bestseller könyvet írtam
Mit mondanak, akik már használják?

“Kedves Ákos! Válogatott sportoló vagyok és éppen akkor volt egy bokaműtétem, ami után nem tudták az orvosok, hogy egyáltalán valaha fogok e tudni újra futni vele. Tavaly én is kaptam egy évtervezőt az anyukámtól, miután elkezdtem kitölteni, elérkeztem arra a pontra, hogy írjam be mi a legfontosabb cél a számomra. Azt írtam hogy a 2018-as Ifjúsági Európa-bajokság az! (Pedig akkor még nem hittem el!) Amint 2018 lett, elkezdtem dolgozni azon hogy ott lehessek ezen a versenyen. Nagyon kemény volt meg kell hogy mondjam, de megérte. 2018. június 5-én, 52 ország ellen versenyezhettem és óriási élmény volt a hazámat képviselni. 🙂 Gondoltam leírom neked, hogy mennyit segített az az élettervező vagyis mennyit segítettél te! Köszönöm szépen! ”

Fodor Nikolett, magyar válogatott magasugró

ÚJDONSÁG: Idén az évindító csomagba bekerült egy extra esettanulmány is!
Nézz be egy működő, teljesen automatizált online vállalkozás kulisszái mögé és csinálj Te is havi 1.155.489 forintot! 2018-ban a Boldogság Projekt mellett új vállalkozásokba is kezdtünk! Az új tapasztalatokat pedig összeállítottam Neked egy esettanulmányba, így ha vállalkozó kedvű vagy, akkor értékes információkhoz juthatsz általuk!

9 lépést fogsz megismerni az esettanulmányból, amik mind összekapcsolódnak egymással. De hogy megkönnyítsem a dolgot, csináltam Neked egy megvalósítási sablont és egy 10 órás online workshopot is mellé, amiben le tudod modellezni a saját bizniszed működését a 9 lépés szerint! Igazi stratégiai nehézfegyver lett ez az esettanulmány, mivel ha összeállítod és tartod magad a tervhez, akkor garantált a vállalkozásod sikere!

TÖBB MINT 40.000 FT ÉRTÉKŰ AJÁNDÉK 2019.02.06. ÉJFÉLIG!

A bajnok benned él: Online évtervező workshop

A bajnok benned él évtervező már 3. alkalommal jelenik meg Magyarországon! Az elmúlt 2 év növekvő sikere után úgy éreztük, hogy 2019-re ideje újítani egy nagyot. Így született meg a döntés, hogy míg a munkafüzetet egyszerűbbé és érthetőbbé varázsoltuk, addig készítettünk mellé egy több mint 8 órás online workshopot. 🙂 Így amikor majd leülsz kitölteni az évtervezőt, közben nézheted mellé az online workshop anyagait is, amik segítenek a célkitűzésben és a megvalósításban is egy egész éven át Neked! Ezzel a koncepcióval egy teljesen egyedülálló terméket és szolgáltatást hoztunk létre Magyarországon! Munkafüzet + workshop egyben, közben pedig nem kell kimozdulnod otthonról! Yeah! 🙂
A workshop értéke 9.990 Ft

7 db bestseller önfejlesztő könyv rövidítése

Az Önfejlesztők Könyvtára jóvoltából ajándékba adunk Neked a megrendelésed mellé 7 db bestseller önfejlesztő könyv rövidítést, elektronikus formátumban! A 7 db könyv összefoglalója több mint 100 oldalt tesz ki, így valóban értékes tudást kapsz kézhez! Az ajándék könyvek listája:

Taylor Pearson: Fejezd be a robotolást

Brendon Burchard: Rendkívüli teljesítményt segítő szokások

Sally Hogshead: Hogyan lát a világ

Grant Cardone: Megszállott vs. átlagos

Kevin Kruse: 15 titok az időmenedzsmentről a legsikeresebb emberektől

Dan Harris: 10%-al boldogabb

Scott Berkun: Az innováció mítosza

Az ajándék értéke 2.990 Ft

Business superstar: Online megvalósító workshop

Az esettanulmány mellé most megkapod a Business Superstar online megvalósító 10+ órás workshopot is! Kipakolom az összes titkot arról, hogyan sikerült a nulláról felépíteni egy több mint 20.000-es közösséget, ami egy éve havi 1.155.489 forint bevételt termelt szinte automatikusan! Minden részletet megmutatok Neked! Mikor, hányan, hogyan, miért és mennyiért vásároltak. Beengedlek a kulisszák mögé, ahol megértheted egy profittermelő vállalkozás működését az elejétől a végéig. Készen megkapsz minden anyagot, ami a teljes profitot megtermelte – egy az egyben a gyakorlatban. Ezt úgy képzeld el, mintha egy autó teljes szerelési kézikönyvét kapnád meg! Elég jól hangzik, ugye? 🙂
A workshop értéke 29.990 Ft

Oké, oké… de mennyibe kerül?

Naptár + Évtervező

  • Motivációs naptár 2019
  • A bajnok benned él: évtervező munkafüzet 2019
  • Ajándék: A bajnok benned él: 10 részes online évtervező workshop
  • Ajándék: A bajnok benned él: nyomtatott A3 méretű megvalósítási segédlet
  • Ajándék: 7 db önfejlesztő könyv rövidítése az Önfejlesztők Könyvtára jóvoltából elektronikus formátumban
  • Ajándék: 2.000 Ft értékű ajándékutalvány, amit a nemsokára startoló webshopunkban levásárolhatsz

A teljes csomag értéke 27.950 Ft

A csomag ára, most 2019.02.07. éjfélig:
8.980 Ft
3.990 Ft

Esettanulmány

  • Esettanulmány: Hogyan csinálj havi 1.155.489 Ft-ot?
  • Ajándék: Esettanulmány online workshop (10 órás megvalósító tréning)
  • Ajándék: 7 db önfejlesztő könyv rövidítése az Önfejlesztők Könyvtára jóvoltából elektronikus formátumban
  • Ajándék: 4.000 Ft értékű ajándékutalvány, amit a januárban startoló webshopunkban levásárolhatsz

 

A csomag értéke 45.970 Ft

Az esettanulmány ára 2019.02.07. éjfélig:
8.990 Ft
1.990 Ft

Klikk a sárga gombra, ami legördít a megrendelő űrlap, ahol ki tudod választani, hogy melyik csomagot rendeled meg. Megrendelheted egybe, de akár külön-külön is! De ha mind a 2 csomagot megrendeled, akkor több mint 40.000 forint értékű ajándékot kapsz! 🙂

100% GARANCIA!

Mindent beleadtunk, hogy a motivációs naptárral, az évtervezővel, az esettanulmánnyal és a hozzájuk tartozó online workshopokkal a legjobbat adjuk Neked! Hisszük, hogy ezzel a tudással 2019-ben a legjobbat fogod kihozni magadból. Persze előfordulhat, hogy mégsem leszel megelégedve. Ebben az esetben a teljes árát visszafizetjük Neked és utána is barátok maradunk, rendben van? 🙂

100% GARANCIA!

Kizárólag az ország egyik legmegbízhatóbb futárszolgálatával, a GLS-el szállítunk! A rendelésed leadását követően 2 munkanapon belül kézhez is kapod a csomagod! A szállításról emailben, telefonon és sms-ben is értesítünk, hogy a szállítás Számodra a legkényelmesebb legyen!

Rendeld meg a teljes évindító csomagot és most 40.000 Ft értékű ajándékot kapsz mellé!
A kedvezményes ár csak 2019.02.07. éjfélig érhető el! Rendeld meg most 55% kedvezménnyel és hozd ki 2019-ből a legjobbat!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

FIZETÉSI MÓDOK

Fizetni bankkártyával és utánvéttel is tudsz! Bankkártyás fizetés esetén a bankkártya adataidat nem ismerjük és mi nem is tároljuk el. Az OTP Bank (Magyarország legnagyobb bankja) gondoskodik a biztonságos internetes fizetésről. Ugyanolyan biztonságos, mintha a boltban fizetnél kártyával! Utánvétel esetén a GLS futárnak fogsz tudni készpénzben!

MI TÖRTÉNIK A MEGRENDELÉS GOMB LENYOMÁSA UTÁN?

Utánvétel esetén nincs további teendőd! Bankkártyás fizetés esetén átirányítunk az OTP Simple biztonságos fizetési felületére, ahol a fizetéshez szükséges adataid megadása után, online teljesítheted a vásárlásod értékét.

HA BÁRMILYEN KÉRDÉSED LENNE

Ha felmerült Benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan dobj egy emailt a hello@akosnovak.com email címre és néhány órán belül válaszolunk Neked!

KITŐL VÁSÁROLSZ?

Happy Productions Kft.
Cím: 1065 Budapest, Weiner Leó u. 15.
Adószám: 26156204-2-08

HOGYAN KAPOD MEG A SZÁMLÁT?

A megrendelésed után, a megadott email címedre azonnal küldjük az elektronikus számlát!

Partnereink

© 2019 KKV Media | Minden jog fenntartva!!