Barion Pixel

Tegyen a koronavírus idején egy olyan befektetést, ami egyszerre motiválja a csapatot és még reklámértéke is van.  

Mi van, ha egy olyan megoldást talál, ami egyedi, személyre szabott, alkalmas a mindennapi használatra, és olcsó is? Ez már majdnem tökéletes.  

Képzelje el, hogy egy olyan tárgyat tud átnyújtani egy határidőnapló képében a hónapok óta home officeban ülő kollégáknak elismerés, motivációként, ami eszükbe juttatja, hogy a vezetőség rájuk is gondol. A kollégák így azt fogják látni, hogy várják őket vissza a régi, jól bevált csapatba és nemsokára minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Tudni fogják, hogy nem került homokszem a fogaskerekek közé. Érzik majd, hogy hiába van egy világot megrázó helyzet, a jól megszokott gépezet ugyan olyan olajozottan működik, mint eddig.  

Csomagjaink

Jusson hozzá hamarabb a termékhez, így olcsóbban és gyorsabban állhat készen az ünnepi, évvégi szezonra! Emellett a tervezés alatti időszakban is bőven lesz lehetőség a terveken változtatni, finomítani, így biztosan az a termék fog megérkezni, ami minden szempontból megfelel az elvárásainak. Mindezt az – Előrendelés – gombra kattintva könnyedén elérheti.
Ha rákattint az Előrendelés gombra, akkor egy olyan oldalon fogja találni magát, ahol az Önnek megfelelő kapcsolatfelvételi módot kiválasztva kollegánk hamarosan megkeresi.

Akik már dolgoztak velünk és meg voltak elégedve.


https://kkvmedia.hu | info@kkvmedia.hu | +3666/783-083

Minden jog fenntartva © 2020. | Color In Press Kft.

Általános szerződési feltételek