Barion Pixel

Gablini autószalonok

“A 80-as évek végén azért indultam el a saját utamon, mert szerettem volna szakmámat, az autószerelést, másként csinálni, mint a többség. Kezdettől úgy gondoltam, hogy egy jó műhely többről szól. Az ügyfelek bizalmáról, a tisztességgel elvégzett munka öröméről, arról a nyugalomról, ami akkor tölt el, amikor a megoldhatatlannak tűnő hibákat is sikerül megtalálni, kijavítani. Mindezt kiváló minőségben és korrekt áron, hogy az ügyfél ne azért jöjjön vissza, mert máshová nem mehet, hanem mert elégedett! Ezért is adtam a nevemet a vállalkozásomhoz.” – Gablini Gábor

Gablini Gábor neve összeforrt az autókereskedelemmel. Az egykori autószerelő mára az ország egyik legismertebb autókereskedője lett, a Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetségének elnöke, a Munkaadók és Gyáriparosok Szövetségének alelnöke.
A Gablini csoport Nissan, Peugeot, Hyundai és Kia márkákat forgalmaz, valamint az Infiniti kizárólagos partnere.

Munka leírása:

A Gablini Kft. egy olyan partnerünk, akit többféle termékünkkel tudtunk kiszolgálni. A grafikai munkáktól kezdve a rádióreklámokon át a grafikai tervezésekig szinte mindent ami a repertoárunkban szerepel. Ez számunkra egy olyan helyzet, amikor nagyon örülünk, hogy ennyire meg tudtunk nyerni egy ekkora céget és a mai napig a partnerünknek mondhatjuk Őket.

gablini.hu