Barion Pixel

Diego

A DIEGO egy dinamikusan fejlődő, folyamatosan megújuló nemzetközi franchise kereskedelmi hálózat, mely 3 országban képviselteti magát: Magyarországon, Romániában és Szlovákiában, közel 150 áruházzal.  Fő termékcsoportjait a laminált padló, szőnyeg, padlószőnyeg, PVC, függöny, tapéta, és az ezekhez tartozó kiegészítők alkotják.

A cég kiskereskedelmi tevékenységgel és kiállítási szőnyegezéssel indult, majd rövid időn belül vidéki kiskereskedők folyamatos kiszolgálásával bővítette tevékenységi körét. A nagykereskedelmi tevékenység teremtette meg az 1995-ben elindult, franchise alapokon működő bolthálózat alapjait. A franchise üzlethálózat működtetésének lényege, hogy a vásárlók az országban mindenütt azonos árszinten és szolgáltatási színvonalon találják meg a DIEGO termékskálát.

Munka leírása:

Többször is készítettünk a Diego számára rádióreklámot. A közös munka megerősítette bennünk azt, hogy a tökéletes egyensúly a partnerrel felér szinte bármivel és ez azt vonja maga után, hogy az együttmőködésre szánt idő minőségi és termékeny, ez csak jó lehet mindenkinek.

www.diego.hu