Barion Pixel

Bonafarm

A Bonafarm Csoport története alapvetően két szálon fut. Az egyik szálon mezőgazdasági cégeink megtermelik az állataink számára szükséges takarmányt, valamint az eladásra szánt haszonnövényeket. A másik szálon a saját előállítású alapanyagokat piacról vásárolt kiváló minőségű alapanyagokkal kiegészítve ízletes hús- és tejtermékeket valamint bort készítünk.

A Bonafarm Csoport három feldolgozóipari és öt agráripari vállalata több mint 6600 „történetírót” foglalkoztat.  Öt agráripari társaságunk az Agroprodukt Zrt., a Bóly Zrt., a Dalmand Zrt., a Fiorács Kft. és a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. szolgáltatja a kifogástalan minőségű alapanyagok nagy részét. A három jól ismert élelmiszerfeldolgozó vállalkozásunk a Pick Szeged Zrt., a Sole-Mizo Zrt. és a Csányi Pincészet Zrt. pedig ezek felhasználásával népszerű termékeket gyárt.

Munka leírása:

Amikor egy akkora céggel tudunk együtt dolgozni, mint a Bonafarm, és ők elégedettek a munkánkkal, számunkra az egy olyan jel, amely azt mutatja meg, hogy jól végezzük a dolgunkat és a leendő ügyfeleink is támaszkodhatnak ezekre a referenciákra. A Bonafarm számára munkaerőtoborzás céljából rádióban hallható reklámot készítettünk, Ők elégedettek voltak, Mi szereztünk egy komoly partnert.

www.bonafarmcsoport.hu